logo

Associacio per a la Bioconstruccio a les Illes Balears (ABIB)

ESPAIS SALUDABLES

Fecha actividad: 24/03/2017 - 25/03/2017


CURS DE GEOBIOLOGIA I BIOHABITABILITAT 


PERE LEÓN


Arquitecte Geobiòleg


Pere León és arquitecte i geobiòleg, expert en Bioconstrucció, salut de l’hàbitat i Biohabitabilitat amb més de 20 anys d’experiència en el sector. Membre de GEA (Asociación de Estudios Geobiólogicos) i Geo-Natura (dedicada a la investigació i difusió de la geobiologia). Realitza estudis ambientals i mesuraments de radiacions perjudicials per a la llar o espais de treball, ja siguin d’origen natural com  d’origen artificial.


“Vaig descobrir la Geobiologia per un cas d’insomni de la meva família. Vam canviar de casa i ens llevàvem esgotats, amb la sensació de no haver descansat. Després de visitar diversos metges algú ens va recomanar un geobiòleg, que va venir a estudiar-nos les radiacions. Amb unes mesures correctives molt senzilles vam resoldre el problema i vam tornar a descansar”.
Admirat per l’experiència, Pere León es va formar en Geobiologia i Biohabitabilitat amb estudis oficialment reconeguts i els millors geobiòlegs del país, com Mariano Bueno, Elisabeth Silvestre, Pere Vila i Pedro Luquin entre d’altres. Ara, a més de crear espais confortables, ajuda les persones a millorar el seu estat de salut. Ha pulicat els llibres “La Buena Onda – Cómo crear espacios saludables” (Grijalbo, 2013) i “Vivir en Modo Avión” (Urano, 2015).


L’Estudi de Pere León és un equip d’arquitectes geobiòlegs dedicats a crear espais saludables. Solucionem radiacions perjudicials per la salut de cases i oficines, i ajudem a les persones a viure en un ambient sa. A més de detectar i solucionar radiacions d’edificis que ja existeixen, des de fa més de 20 anys plantegem i construïm cases seguint els criteris de l’arquitectura biològica i l’interiorisme saludable per crear espais sans, en harmonia amb la natura i sense radiacions nocives.


Temari del curs • Que és la Geobiologia

 • Condicionants

 • Visió Global

 • Radiacions naturals

 • Camps magnètics naturals

 • Geopaties

 • Radiacions Artificials

 • Possibles conseqüències

 • Simptomes

 • L’efecte granota

 • Connectar amb la Terra.


Estructura del curs


Divendres tarda: Introducció a conceptes en geobiologia, i identificació dels símptomes d’una geopatia o tecnopatia. Torn de preguntes.


Dissabte: feina de camp per identificar llocs geopatògens.    


24 I 25 DE MARÇ 


LLOC: MOLI DEN POLIT (Carretera Palma Arta) MANACOR


HORARI:
DIA 24 DE 18,00H  A LES 20,00 H
DIA 25  DE 10,00 H A  LES 14,00 H


Cost del taller: 
SOCIS:100,00 €
GENERAL: 150,00 € 


Ingrés al nº C/C ES042056 0011 81 4102001741 Caixa Colonya i enviar correu de confirmació.


  Inscripción online

No pueden realizarse inscripciones en la actividad porque ya ha sido realizada.


Associacio per a la Bioconstruccio a les Illes Balears (ABIB)- Todos los derechos reservados
Utilizamos Gestiondeasociaciones.com